5.04.2021

Стрільці DMS взяли участь в першому етапі Кубку України з практичної стрільби

DMS_shooting_team

Стартовим  випробуванням для стрільців Корпорації DMS у 2021-му році став перший етап Кубку України з практичної стрільби з пістолету та PPC, що відбувся минулої п’ятниці на території стрільбища «Практика» (Київська область). Для участі в турнірі Федерацією практичної стрільби в Україні була зареєстрована рекордна кількість учасників — аж 180 чоловік!

Не зважаючи на таку істотну конкуренцію, стрілецькій команді Корпорації DMS вдалося підтвердити свій лідерський статус серед вітчизняних ганфайтерів. Трійка стрільців DMS впевнено увійшла до п’ятірки кращих спортсменів етапу Кубку України в класі «Production». Найкращим серед наших став Микола Олексієнко, який здобув срібну нагороду турніру.

Наступне випробування буде чекати на стрільців з DMS зовсім скоро. 09-11.04 вони приймуть участь у матчі "Expert Handgun&PCC Open 2021", де будуть мати змогу поборотися за президентські медалі Міжнародної федерації практичної стрільби. Колектив Корпорації тримає кулачки за наших спортсменів та бажає їм нервів, міцніших за сталь!