22.08.2011

Підприємство Корпорації DMS укомплектує рухомий склад Держадміністрації ж / д транспорту на 7 млн. грн.

За результатами тендеру, до кінця вересня підприємство Корпорації DMS ТОВ « ДМС ТРЕЙД » поставить на ДП « Стрийський вагоноремонтний завод» (входить до складу Державної адміністрації залізничного транспорту України ) комплектуючі для рухомого складу на загальну суму 7,2 млн.грн.

Йдеться про надресорні балки і бічні рами для 50 вагонів.

Нагадаємо, в 2011 році підприємства Корпорації за підсумками тендерів стали партнерами двох провідних вагоноремонтних заводів країни - вищевказаного Стрийського заводу і Панютинського ДП «Укрспецвагон».

Фахівці підприємства зазначають, явне пожвавлення ринку ж / д перевезень і тенденцію до розширення приватними компаніями власних парків рухомого складу. Експертам «ДМС ТРЕЙД» в цьому питанні можна довіряти : робота підприємства в сфері залізничного транспорту не замикається на системі «Укрзалізниці», в його партнерах числиться чимало приватних компаній, що займають провідні позиції в сфері вантажоперевезень. Зокрема, ТОВ « ДМС ТРЕЙД » давно і успішно працює з підприємствами групи «Лентранс», « ДНІПРОТРАНССЕРВІС», « Металургтранс», «Першою перевізною компанією». Також виробничі питання пов'язують це підприємство Корпорації зі структурами індустріальної групи ДТЕК , Метінвест , УПЕК і рядом інших промислових лідерів України.