13.08.2013

Новобудови Донецька поповнилися квартирами в ЖК "Журавлиному"

Будівництво однією з найдоступніших новобудов Донецька підійшло до кінця. Мова йде про 16-поверховому житловому комплексі «Журавлиний» в Ленінському районі.

Якщо ще 5 років тому нове житло в Донецьку було менше затребуване, то сьогодні новобудови Донецька користуються особливою популярністю. Це пов'язано з природним прагненням людей до більш комфортного рівня життя. І, в першу чергу, це втілюється в придбанні нерухомості. Згідно з дослідженням тенденцій останніх років, українці стали частіше віддавати перевагу новобудовам, ніж житла на вторинному ринку.

Після того, як Ви визначилися з вибором квартири, виникає друге питання - ціна. Якщо ще 5 років тому нове житло в Донецьку за доступною ціною купити було практично неможливо, то зараз така можливість з'явилася завдяки двом новим будинкам в Петровському і Ленінському районах, які були побудовані корпорацією «ДМС» в 2009 році.

Зокрема, нове житло, перевагою якого є низька ціна, користується особливо високим попитом. Саме такі ряди новобудов соціальна категорія поповнив будинок по вулиці Купріна 3г.

 «Журавлиний» - це багатоповерховий двосекційний будинок. Надійність цього Донецького новобудови обумовлена ​​монолітно-залізобетонним каркасом, який утеплений зовні і декорований штукатуркою. Автономна котельня з додатковим генератором, простора прибудинкова територія, близьке до центру міста розташування та розвинена інфраструктура вигідно виділяють його серед конкурентів.