9.10.2013

У Донецьку пройшов молодіжний чемпіонат з рукопашного бою

Донецька обласна федерація рукопашного бою ( ДОФРБ ) за підтримки фінансово- промислової корпорації DMS спільно з Управлінням з питань фізкультури і спорту Донецької облдержадміністрації провели Молодіжний чемпіонат Донецької області з рукопашного бою.

Змагання пройшли 6 жовтня ФОК «Крижинка». У них взяли участь 10 команд з Донецька, Макіївки, Горлівки, Шахтарська, Слов'янська та Харцизька - всього 96 спортсменів у вікових групах 14-15 і 18-20 років.

За підсумками змагань, які, до речі, стали відбірковими на чемпіонат України, який пройде в Кіровограді, командні призові місця розподілилися так: 1 місце - СК «Козак», 2 місце - Міська федерація рукопашного бою м.Макіївки, 3 місце - СК «Міраж 74».

ДОФРБ щорічно бере участь, а також самостійно організовує та проводить чемпіонати області та України та інші змагання серед юнаків, чоловіків та жінок різних вікових груп. У складі національної збірної спортсмени ДОФРБ постійно беруть участь у міжнародних турнірах різного рівня. Тільки з останнього чемпіонату світу 2006 року представники Донецької області привезли 5 медалей різного достоїнства. Федерація активно допомагає розвитку рукопашного бою в правоохоронних органах , надає допомогу в організації та проведенні змагань, УТС і семінарів. Величезна увага в ДОФРБ приділяють роботі з підлітками, особливо з неблагополучних сімей. Організація безкоштовних тренувань та майстер-класів в притулках, школах за спонсорської підтримки корпорації DMS дає можливість талановитим дітям рости сильними і здоровими, реалізуючи свій потенціал не на вулицях, а на спортивних аренах. За підсумками 2005-2006 рр. ДОФРБ зайняла 1 командне місце на чемпіонаті України з рукопашного бою і стала володарем кубка Федерації.