28.05.2014

Цінні кадри: підбір та адаптація в DMS

Зараз компанія перебуває на новому витку розвитку, який націлений на роботу і успіх, незважаючи на всі складнощі у соціально- економічному житті регіону. Це вимагає від співробітників ще великої кількості енергії, прагнення до нових результатів і прихильності справі та Корпорації.

У DMS, в першу чергу, цінують особистісний потенціал людини. Навіть, якщо кандидат не має достатнього досвіду роботи, але може добре вписатися в колектив, привнести щось у розвиток Корпорації, показати високі результати і розвиватися далі, то він стає частиною компанії.

Саме тому в системі внутрішнього електронного документообігу DMS введен новий розділ "Резюме ". Цей розділ потрібен для того, щоб зберігати резюме, які потрапляють в базу кадрового резерву Корпорації та, при будь-якій найближчій можливості, інформувати шукачів про вільну вакансію.

"Ми готові розглядати кандидатів як з мінімальним досвідом роботи, так і досвідчених фахівців. Тому нам дуже важливо приймати в команду не просто співробітників, а однодумців, які щиро поділяють цінності Корпорації " , - говорить начальник управління справами та персоналом Корпорації Еллада Якуніна.

У DMS розвинене почуття колективу, особистої ініціативи і відповідальності. Для людей, адже, не тільки гривня важлива, а ще й розуміння того, що людина може привнести свій досвід, свої ідеї в роботу Корпорації.

DMS постійно формує кадровий резерв у всіх стратегічних напрямках діяльності. Ми пропонуємо вам стати частиною високопрофесійної команди і повною мірою реалізувати власний потенціал для особистого та командного успіху.