24.08.2014

Поспішаємо творити добро!

Співробітники Корпорації взяли участь у зборі гуманітарної допомоги жителям Донецької області.

За вихідні дні волонтери, в числі яких були співробітники DMS, зібрали 5 тонн гуманітарної допомоги: продуктів харчування. медикаментів, одягу, іграшок.

Поки людина відчуває біль - вона жива. Поки людина відчуває чужий біль - вона людина. 160 сімей з Краматорська і Слов'янська отримали пакети з продуктами і побутовою хімією. 200 біженців з Донецької та Луганської області, які перебувають тимчасово у Слов'янську, отримали індивідуальні пакети з допомогою. Реабілітаційний центр для дітей м.Слов'янськ отримав канцелярію, продукти харчування та побутову хімію. Соціальній службі волонтери передали 1450 кг одягу і взуття для подальшої роздачі постраждалим.

Під час збору найбільше зворушила доброта людей, тому, що доброта непереможна, не дивлячись на злобу і байдужість світу. Бабуся, яка тремтячими руками кладе у кошик пачку цукру і плаче від того, що більше не може нічим допомогти .... і в цей момент ти розумієш, як виглядає доброта, якої так часто не вистачає людям ... Марк Твен написав: «Доброта - це те, що може почути глухий і побачити сліпий »!