8.05.2014

Вітаю ветеранів та всіх жителів міста з Днем Перемоги!

Президент Корпорації Андрій Альоша вітає всіх з наступаючим святом - з Днем Перемоги!

"Для мене 9 Травня - велике свято. Так мене виховали батьки, так сьогодні я виховую своїх дітей, розповідаючи, ціною яких зусиль і жертв воєнне покоління відстояло нашу країну в ті важкі роки.

Цього року святкування Дня Перемоги не зазначено масштабними заходами. Але в кожному дворі, районі нашого міста, регіону нашої країни напередодні Дня Великої Перемоги ми згадуємо наших героїв, пишаємося ними. Ми думаємо про час Великої Вітчизняної війни, коли від наших близьких і рідних була потрібна найбільша стійкість і рішучість. День Перемоги - свято, що об'єднало весь народ, людей різних, але мужніх, твердих духом, які разом захистили Батьківщину.

Дорогі ветерани! Ви перемогли в боротьбі за можливість жити в мирі та злагоді, бути господарями на рідній землі. І ми не повинні забувати про той борг, тих надіях, які ви покладаєте на нас.

Я бажаю всім нам віри в себе, в наших рідних, в своє місто і свій край. Вона здатна додати сили кожному з нас, незважаючи на всі тривоги сьогодення. У наших руках найголовніше багатство - це мир. І ми як ніколи розуміємо, що повинні зберегти його, щоб бути гідними наших предків.