1.06.2012

Корпорація DMS привітала своїх маленьких підопічних з 1 червня

Опіка маленьких донеччан, які залишилися без батьків, -  особиста справа Андрія Альоша і один з напрямків широкої соціальної діяльності Корпорації DMS вже більше 10 років. Представники президента DMS, депутата спочатку Куйбишевського районної, а потім Донецької міської ради Альоша - часті гості дитячого будинку № 1: ми приїжджаємо з подарунками і з вирішенням конкретних питань. А меценат своїм головним завданням вважає не тільки матеріальне забезпечення дитячого закладу та його вихованців, а й захист інтересів дітей- сиріт в процесі соціалізації.

Цього року свято в дитячому будинку № 1 пройшло незвично.Традиційно, найцікавіші вистави для своїх гостей влаштовують саме маленькі господарі . Однак цього разу після ранку на них чекав сюрприз: ляльки - велетні і веселі клоуни з гігантськими мильними бульбашками, всередині яких побував кожен із хлопців. Казкові персонажі, яскраве уявлення, солодощі та навчальні ігрові програми останнього покоління привіз своїм підопічним Андрій Альоша.

Небайдужі дорослі, в числі яких і колектив Корпорації DMSз її беззмінним керівником Андрієм Альоша, не втомлюються говорити про те, що кожна дитина має право на любов, турботу і захист. Право на небайдужість до своєї долі. Тоді ці малюки виростуть також не байдужими до своїх власних дітей і інших людей.