22.06.2014

Як «У нас НА РАЙОНІ» грають у баскетбол

19 червня журналісти газети «У нас НА РАЙОНІ» виступили в поєдинку з ветеранами баскетболу Донбасу. Матч був приурочений Олімпійському дню. Рівно 120 років тому був створений Міжнародний олімпійський комітет. З тих пір люди зрозуміли, що краще розпалювати вогонь на олімпійських аренах, ніж на полі бою.

Команда зібралася гідна: заступник редактора «Спорт-арени», прес-аташе БК «Донецьк», його колега з СК «ІСД» та інші «акули пера». Газету «У нас НА РАЙОНІ» представляли кореспонденти Антон Стрільців, Влад Муртазін і головний редактор Кирило Бабушкін.

Проти журналістів вийшли такі гравці як виступав свого часу за донецький «Шахтар» Ігор Васильченко, який нині працює тренером в ДВУОР ім. С.Бубки, головний тренер БК «Донецьк» Валерій Плеханов, президент Федерації баскетболу Донецькій області Олег Головін, баскетбольний арбітр, який працював на матчах національного рівня Олег Винокуров, заступник мера міста Кіровське Олександр Коржик, віце-президент Федерації баскетболу Донецької області Андрій Скотаренко, відомий силач і гиревик, рекордсмен з гирьового спорту Валентин Бублик, голова ради ветеранів баскетболу Макіївки Юрій Квасов, який грав за БК «Югра» і БК «Гірник» Геннадій Нікулін, активіст аматорського баскетбольного руху Донецька Вадим Кочкарьов.

Загалом атмосфера була більш ніж дружня. Журналісти не скупилися на жарти під час пробиття штрафних. Ветерани допомагали журналістам розібратися в обороні і радили, де краще стати в нападі. Все це йшло на користь, додавало спортивного азарту і, як наслідок, сил. Команда ветеранів баскетболу Донбасу отримала медалі за перше місце, але для журналістів, саме перебування на майданчику з майстрами баскетболу в цей день було святом.

Не виключено, що найближчим часом відбудеться ще одна зустріч цих команд. Незважаючи на перемогу, ветерани баскетболу Донбасу викликають журналістів на повторний поєдинок. Якщо такий відбудеться, думається, що він буде таким же яскравим, як і цей минулий матч.