1.11.2020

Стрілецька команда DMS

В 2015 році було прийнято рішення щодо створення команди корпорації DMS з практичної стрільби. Його ініціатором став безпосередньо голова корпорації Андрій Альоша, давній фанат стрілецької зброї. Спортивні успіхи молодого колективу не змусили себе довго чекати. Вже в перший рік свого існування команда DMS змогла посісти ІІ місце в командному заліку на Чемпіонаті України в категорії «Пістолет». В подальшому, стрілки DMS змогли закріпити статус однієї з найсильніших команд країни. На сьогоднішній день команді корпорації вдалося здобути титул чемпіонів України з практичної стрільби та увійти до складу національної збірної з даного виду спорту.

Acheivements in shooting
Звитяги команди DMS відбуваються на фоні постійного персонального прогресу її лідера. Всього за декілька років кар’єри у професійному спорті Андрію Альоші вдалося увійти до ТОП-100 кращих стрільців світу та ТОП-50 кращих стрільців Європи.
Наразі команда корпорації активно готується до майбутнього чемпіонату світу з практичної стрільби, який повинен відбутися у місті Паттайя (Тайланд) в кінці листопада – на початку грудня цього року.