4.09.2012

Завод «Агрострома» приєднався до соціального проекту фонду Андрія Альоша

«Це не основний вид нашої продукції, але ми з задоволенням співпрацюємо з фондом. Програма стартувала з серпня цього року. Всього ж нам необхідно виготовити більше 500 кришок для трьох районів міста», - розповів директор заводу Денис Бабіков.

Нагадаємо, установка перших 30 кришок відбулася в Ленінському районі 18 серпня. Кришки зроблені з бетону, їх вага досягає 70 кг, тому злодійство не тільки марно (кришки не можна здати в пункт прийому металу), але й небезпечно для здоров'я. «Серед численних звернень мешканців до мене як депутата, проблема незакритих люків ніколи не піднімалася. Але всі ми ходимо по вулицях міста і знаємо, що насправді ця проблема дуже актуальна. Це питання не просто зручності, це питання безпеки - нашої, наших дітей, наших батьків. Крім того, це ще й питання якості та безпеки експлуатації мереж. І ми вирішили самі запитати у людей, наскільки це важливо для них. Нам допомогла редакція газети «У нас на районі», запропонувавши жителям Куйбишевського, Кіровського та Ленінського районів звертатися з питанням щодо люків на гарячу телефонну лінію. За неповний місяць ми отримали більше 100 дзвінків», - зазначив депутат Донецької міськради Андрій Альоша під час зустрічі з жителями Ленінського району.

Довідка. Завод ЗБВ «Агрострома» відкрито в 1991 році на базі Евдокієвского заводу залізобетонних виробів. Номенклатура,що випускається підприємством збірних залізобетонних виробів, включає перелік груп для будівництва і промисловості. Сьогодні індустріальним напрямком діяльності є виробництво продукції для вугільної промисловості : бетоніт, тумби забутовки, затяжка шахтна залізобетонна. Також завод виробляє конструкції каналізаційних колодязів, перемички брускові, збірні залізобетонні пояси, фундаментні плити і блоки, лотки, плити плоскі, несерійні залізобетонні вироби (противаги і контрвантажі баштових кранів, арочні залізобетонні балки, фундаменти колон, вентиляційні канали). З 2007 року продукція заводу реалізується на ринку під торговою маркою «ДМС - будматеріали».