28.12.2007

У Донецьку з'їли «рекордний» пиріг біля новорічної ялинки

У суботу, 22 грудня, під час відкриття міської ялинки на площі ім. Леніна в Донецьку городянам фінансово -промислова корпорація «DMS» подарувала найбільший в Україні і, як виявилося, в Європі Новорічний пиріг.

На частування донеччанам було надано кулінарне творіння 5 -метрової довжини і 2,4 -метрової ширини, прикрашене новорічними орнаментами з солодкої глазурі. Пиріг «Донецький Новорічний» важив 380 кг. За розрахунками фахівців Старобешівського хлібокомбінату, яким було замовлено виготовлення даного кулінарного шедевра, для приготування пирога було використано 210 кг борошна, 70 кг повидла, 30 кг цукру і 25 кг маргарину.

Фінансово-промислова корпорація «DMS » - керуюча компанія (Донецьк). Володіє активами в металургійній, будівельній, вугільній, транспортній, рекламній та інших галузях і сферах економіки. Корпорація реалізує численні громадські та соціальні програми, веде широку благодійну діяльність.

Під опікою корпорації знаходиться дитячий будинок № 1 міста Донецьк. «DMS» є спонсором футзальної команди «Єнакієвець» - володаря кубка України серед команд вищої ліги 2006 року, а також Донецької обласної федерації рукопашного бою.