19.11.2012

Спортивне «золото» - в квадратні метри

Двокімнатну квартиру в новобудові по Аравійській 6В отримав чемпіон України з вільної боротьби, бронзовий призер чемпіонату світу серед студентів і учасник Літніх Олімпійських ігор 2012 в Лондоні Олександр Хоцяновський.

Як відомо, Фінансово-промислова корпорація DMS є багаторічним партнером Донецької обласної федерації рукопашного бою, підтримує і інші, в тому числі олімпійські, види спорту. Зокрема, корпорація виступила генеральним спонсором чемпіонату України з вільної боротьби, який проводився в Донецьку в 2006 році - вперше з моменту незалежності України.

«Ми давно співпрацюємо з федерацією вільної боротьби Донецької області. Нам цікаво підтримувати олімпійські види спорту, оскільки, напевно, сьогодні навряд чи існують більш авторитетні міжнародні змагання, ніж Олімпійські ігри. І ми раді, що Донецьк і Україну представляють гідні спортсмени і люди», - зазначив Андрій Альоша, президент Корпорації DMS і депутат Донецької міської ради.

У свою чергу, новоспечений господар «двушки» зазначив: «Я вдячний федерації за те, що вона знаходить не байдужих до спорту людей, які не тільки допомагають спортсменам підготуватися до змагань і гідно виступити, але й підносять такі приємні сюрпризи».

Нагадаємо, Корпорація ввела в експлуатацію житловий будинок по вул. Аравійська 6В в Ленінському районі Донецька в 2009 році. Це сучасна 16-поверхівка, зведена у відповідність з високими будівельними стандартами та оснащена сучасними комунікаціями. Вартість подарунка в Корпорації не називають, однак, ціна на 2 - кімнатні квартири в цьому районі коливається від 40 до 50 тис. доларів.

Довідка. Олександр Хоцяновський народився в 1990 році в Тельманівському районі Донецької області. Займається вільною боротьбою з 8 років. Студент Київського інституту фізкультури. Виступає у вазі 120 кг. Неодноразовий чемпіон України, призер міжнародних змагань.