17.06.2014

Прийшла біда - прийде і допомога

Президент Корпорації Андрій Альоша, в результаті ініціативи донецької журналістки Юлії Суркової, і спільно з журналістами газети "У нас на районі" запустив "гарячу лінію" для людей, які постраждали в результаті військових дій в Донецьку, і не можуть самостійно вирішити пов'язані з цим проблеми.

Донеччани, майну яких було заподіяно шкоду, і яким самостійно не впоратися зі своїми проблемами, можуть телефонувати за номером "гарячої лінії" газети "У нас на районе": (062) 389-04-09 (з 9.00 до 17.00, крім вихідних) .

Також жителі Донецька можуть писати Андрію Альоша в Facebook або надсилати листи на пошту: dms@dms.ua.

Про це Андрій Альоша написав 7 червня на своїй сторінці в Facebook після того, як донецька журналістка Юлія Суркова повідомила йому про конкретних людей, будинки яких постраждали від снарядів в боях за аеропорт 26 травня.

Також у своєму пості Андрій Альоша зазначив, що його помічник одразу поїхав до жителів Чевонопартізанской вулиці, що за два кроки від аеропорту, щоб дізнатися, як Андрій Альоша може допомогти їм. Зокрема, він побував у Дубініної Людмили Олександрівни. Як розповіла Людмила Олександрівна, 26 травня в дах її будинку потрапив снаряд, проломивши листи шиферу і викликавши пожежу. Несучі дошки, на які кріпиться шифер, обгоріли і обвуглилися. При цьому, в офіційному списку об'єктів та майна громадян, пошкодженого в ході проведення АТО в Донецьку, складеному міським управлінням міліції, будинку Людмили Олександрівни немає. Президент Корпорації DMS впевнений, що подібних, неврахованих будинків багато.

"Зібравши побільше таких адрес, я особисто вийду на місце для оцінки ситуацій, щоб оперативно допомогти всім тим, хто сам собі допомогти не може", - написав Андрій Альоша у себе на сторінці в Facebook.