28.06.2012

Корпорація готує своїх підопічних до чемпіонату Європи

З 20 по 27 червня у Залізному Порту Національна федерація рукопашного бою провела навчально-тренувальні збори. У заходах взяли участь понад 60 спортсменів з усієї України. УТС є своєрідним підбиттям підсумків минулого сезону і плануванням сезону майбутнього. Одне з найважливіших питань - формування збірної країни для виступу на майбутньому Чемпіонаті Європи. Нагадаємо, турнір пройде в Польщі в жовтні 2011 року. Першими номерами в збірну відібрані спортсмени ДОФРБ - діючий чемпіон України Володимир Букланов і Павло Снігур. Позитивного рішення очікують ще 2 донецьких спортсмена, здатних істотно підсилити збірну на престижних змаганнях. Чи поповнять «донецький легіон» Максим Іовенко та Олександр Левашов, стане відомо в ході серпневих зборів.

«Ми раді, що рівень наших спортсменів не викликає сумнівів у Національної федерації» , - зазначив Віктор Кретов, директор ДОФРБ. - «Сподіваюся, серпень дасть можливість розширити представництво Донецької області у складі національної збірної. Поки ж ми готуємося організаційно, морально і фінансово до участі в Чемпіонаті Європи». Що стосується фінансової складової, то вона традиційно залишається за постійним партнером ДОФРБ - Корпорацією DMS.

Прекрасна половина ДОФРБ також буде представлена ​​у складі збірної України на міжнародній арені, тільки в юніорській і в 2012 році у Франції, з чим ми і вітаємо Аліну Гагину .

«Минулий сезон був для нас непростим. Внутрішня реорганізація, ставка на нове покоління спортсменів при формуванні складів на календарні змагання, травми, все це позначилося на приватних результатах , але загальним результатом я , як президент ДОФРБ , задоволений », - зазначив Андрій Альоша. - «Хлопці вистояли і змогли забрати перші місця в національній збірній на майбутніх міжнародних змаганнях. Я вдячний їм за те , що вони підтримують авторитет донецької школи, завойований старшими товаришами, не дозволяючи суперникам забути про те, з ким вони мають справу».

«Я хочу подякувати тренерам за проведену в першій половині року роботу. Її результати дають нам можливість рухатися вперед у складі національної збірної і орієнтувати нові покоління спортсменів ДОФРБ на європейські та міжнародні перспективи. Це дуже важливо для підтримки рукопашного бою як виду спорту і розвитку потенціалу місцевої школи» , - підкреслив Валерій Андрєєв, старший тренер ДОФРБ.